İskenderun Belediyespor’un Kümede Kalma Sevinci

0
320

Ligin son haftasında Talasgücü Belediyespor’u Mustafa Yıldız, Samet Aytekin, Yakup Can Yazgan (k.k.) ile Mehmet Çiloğlan’ın attığı gollerle 4-3 mağlup ederek mutlu sona ulaştılar…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, ligin son haftasında İskenderun 5 Temmuz Stadında Talasgücü Belediyespor’u 4-3 mağlup ederek, mutlu sona ulaştı. Nurullah Kırbaş, İbrahim Aksoy ile Eray Tanık’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediyespor’un gollerini 4. dakikada Mustafa Yıldız, 35. dakikada Samet Aytekin, 62. dakikada Yakup Can Yazgan (k.k.) ile 82. dakikada Mehmet Çiloğlan atarken, Talasgücü Belediyespor’un gollerini de 7. dakikada Ali Yılmaz, 16. dakikada Yusuf Eser, 75. dakikada da Ertuğrul Yalman kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından puanını 38’e çıkartmayı başaran İskenderun Belediyespor, 2019-2020 sezonda da Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmeye devam edecek.

Kurt’tan Destek Verenlere Teşekkür

Önümüzdeki sezonda da Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanan İskenderun Belediyespor’da galibiyet sevinci doyasıya yaşanıyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın maddi destek verileceğinin açıklanmasının ardından Turuncu-Mavili ekibe destek çığ gibi oldu. İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile bölgemizin sevilen eğitimcilerden Ergün Saydam, zorlu karşılaşma öncesinde İskenderun Belediyesporlu futbolcuların soyunma odasına gittiler ve her türlü desteğin verileceğine dair vaatte bulundular.

Bu açıklamaların morallerin tavan yapmasına neden olduğuna işaret eden Teknik Direktör Mehmet Kurt; “Verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya, Başkan yardımcılarımız Ahmet Keskin ile Kemal Nadir Ünal’a, belediye meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu’na, hocamız Ergün Saydam’a ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Cefakar Teknik Direktöre Sevgi Seli

Öte yandan, cefakar Teknik Direktör Mehmet Kurt’a, Talasgücü Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ardından futbolcular tarafından sevgi gösterilerinde bulunarak omuzlarda taşındı. Yaklaşık 5 yıldan bu yana takımı çalıştıran başarılı Teknik Direktör, sezon başından bu yana meydana gelen tüm olumsuzluklara rağmen takımı Bölgesel Amatör Ligde bırakmayı başardı. Taraftarların da sevgi gösterilerinde bulunduğu Kurt’un zaman-zaman duygulandığı da gözlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here