İskenderun Belediyespor Transfere Yöneldi

0
224

2018-2019 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderun Belediyespor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Kulüp Başkanı Levent Duman; “İyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Ligin çiçeği burnunda yeni takımı Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor, 2018-2019 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun Belediyespor, 5 Haziran Salı gününden itibaren ilk etapta iç transfer görüşmelerini, daha sonra da dış transfere ağırlık verecek.

Kulüp Başkanı Levent Duman, konuyla ilgili açıklamasında; “Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in verdiği talimat doğrultusunda, 5 Haziran Salı gününden itibaren transfer görüşmelerine ağırlık vereceğiz. Teknik Direktörümüz Mehmet Kurt ve yardımcısı Zeyni Özdemir’in de vereceği raporlar doğrultusunda önce iç transferi tamamlayacağız. Daha sonra da dış transfere yöneleceğiz.

Camiamızın gözüne hoş gelen ve güzel futbol sergileyen bir ekip oluşturmayı hedeflemekteyiz. Karşılaşmalarımızı 5 Temmuz Stadında oynayacağız. Tesisleri futbola elverişli hale getirebilmek ve yeni sezona yetiştirebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

5 Temmuz Stadı Yeni Sezona Yetiştirilecek

Önümüzdeki futbol sezonunda İskenderun ve bölgesindeki sporseverlerin 5 Temmuz Stadında daha iyi artlarında karşılaşmaları izleyebilmeleri için İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla görevliler harekete geçti. İskenderun Belediyesi Spor Koordinatörü Levent Erköse’nin verdiği bilgilere göre, İskenderun 5 Temmuz stadı yeni sezona yetiştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here