İskenderun Belediyespor Emin Ellerde

0
91

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden kentimizin Turuncu-Mavili ekibi İskenderun Belediyespor 2019-2020 sezonundan itibaren emin ellerde. İskenderun Belediyespor’un geleceğiyle ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, yaptığı açıklamayla spor camiası heyecanlandırdı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın Onursal Başkanlığını yapacağı İskenderun Belediyespor’a yeni yönetim oluşturuluyor. Yönetimde ise İskenderun Belediyesinde görevli üst düzey bürokratlar görev yapacak.

İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcılarından Ahmet Keskin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı beyin talimatı ile Belediyemize ait bütün sosyal ve spor tesisler belediyemiz tarafından işletilecektir. Eksik çalışmalarımız hızla tamamlanıyor.

İskenderun Belediyespor ile ilgili yönetim değişikliği yapılarak sayın Başkanımızın Onursal Başkanlığında Belediyemizin üst düzey bürokratlarından kurulu ekiple yola devam edilecektir. Her şey İskenderun için!” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here