“İskenderun Belediyesini Alacağız”

0
151

akp adayları1Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Tek Ses!

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayları esnaf ziyaretinde bulundu. Şehrin en işlek caddesi olan Şehit Pamir ve Ulu Cami Caddelerini gezen Ak Parti Aday adayları Bülent Özer, Esabil Soydan, Seyfi Dingil, Filiz Özçörekçi, Abdülkerim Güven, Turgut Polatçı ile Ümran Gültekin esnaflara hayırlı işler dilediler ve 30 Mart seçimleri için destek istediler.

Ak Partili aday adayları esnaf gezileri öncesi basın mensuplarına yaptıkları açıklamalarında, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Aday adaylarından Seyfi Dingil; “Aday adayları olarak hep birlikte esnaf gezilerine başladık.  Bu dönem Allah’ın izni ile Ak Parti bayrağını İskenderun Belediyesine dikeceğiz.  Biz hep birlikteyiz. İskenderun’a Ak parti belediyeciliğini getirmek için bu yola çıktık” dedi.

akp adayları2

Sarıseki Belediye Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer ise 30 Mart’ta İskenderun’a Ak Parti Belediyeciliğini getireceklerini söylerken, Denizciler Belediye Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan aday adayı Esabil Soydan da; “Sözde değil özde birliktelik mesajı vermek için bu gün buradayız. Bu tabloda bu birlikteliğin göstergesidir” değerlendirmesinde bulundu. Abdülkerim Güven de İskenderun’a Ak Parti belediye bayrağını dikmek istediklerini dile getirdi.

Harita Mühendisi Turgut Polatçı ise bu birliktelikten çok umutlu olduklarını belirterek; “Aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte kim aday olursa olsun hep birlikte Ak Belediyecilik hizmetlerinin gelmesi için çalışacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here