İskenderun Belediyesinden Yayla Yollarına Bakım Çalışması

0
94

bld-yayla yolu1İskenderun Belediyesi tarafından yayla mahallelerinde yol yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahalleye dönüşen belde ve köylerde yol açma, genişletme ve stabilize çalışmaları yapıyor.

Azganlık ve Akçay bölgesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalleye dönüşen bölgelerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek; “Yaz aylarının başlarında başladığımız çalışmalar bu bölgelerde sürüyor. Yayla döneminde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması için yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz.

bld-yayla yolu2

Yol çalışmalarının vatandaşlarımızın yayladan dönünceye kadar bitirilmesi için çalışmalar hızla devam ettirilmektedir” dedi.

Kentin her bölgesinde çalışmaların sürdüğünü ifade eden başkan Seyfi Dingil; “Bu çalışmalar ile yollar ulaşım anlamında daha sağlıklı ve düzenli bir hale getiriliyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Tüm çalışmalarımız halkımız için. İlçemiz merkezimizden köy ve yaylalarına kadar bütün vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilecek için çalışmalarımız sürecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here