İskenderun Belediyesinden Esnafa Türk Bayrağı

0
115

İskenderun Belediyesi Türk Ordusunun Afrin Operasyonuna destek olmak için ilçedeki esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile İskenderun kent merkezindeki esnaflara bayrak dağıtımı gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, Özel Kalem Müdür Vekili Ali Çift, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Afrin’de teröristlere karşı sürdürülen operasyona ve Mehmetçiklere destek olmak, milli birlik ve beraberliğe katkı sunmak amacıyla esnaflara bayrak dağıtımı gerçekleştirdiklerini söylediler.

Bayrak dağıtımı sırasında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Halim Öztaş; “Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehlikeye düşürecek tehditleri ortadan kaldırmak için terör örgütlerine karşı yapılan bu operasyonda kahraman askerlerimize destek olmak için esnafımıza bayrak dağıtımı yapıyoruz. Esnafımızın iş yerlerinde bayraklar sürekli asılı kalacak. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi güçlü tutarak, belediye ve birey olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Allah Mehmetçiklerimizin yardımcıları olsun. Dualarımız onlarladır” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise Türk ordusunun operasyonunun başarıyla sonuçlanacağına inandıklarını belirterek; “Bizlerde belediye olarak ilçemizde de Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Türk Ordumuzun terör koridorunu önlemek ve ülkemize yönelecek tehditleri bertaraf etmek için Afrin’de başlattığı operasyonu destekliyoruz. Dualarımız ve gönlümüz askerimizle birlikte” diye konuştu.

Esnaflar ve vatandaşlar ise bayrak dağıtımından dolayı İskenderun Belediyesine teşekkür ettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here