İskenderun Belediyesinden Engelliler Gününe Özel Konser!

0
31

Tosyalı; “Engelliler Günü Özel Konserine Tüm Halkımız Davetlidir”

Toplumun bütün kesimlerine hitap eden belediyecilik anlayışıyla hareket eden İskenderun Belediyesi, yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. “Engel Tanımayanlar” adlı müzik grubu, bu özel günde özel bir konserle sevenleriyle bir araya geliyor.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Engel Tanımayanlar adlı müzik grubunda yer alan Pop Star Serkül Kan, Stand-up Komedyen Hamza Demir, Aşık Yakup Temeli, Aşık Selahattin Dündar, Yusuf Basmacı, Engelsiz Notalar Orkestrası ve TRT Sunucusu Sanatçı-Şair Hakan Yılmaz, 3 Aralık 2021 Cuma Günü saat 19.00’da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuar Salonunda, Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alacaklar” şeklinde konuştu.

Tüm Halkımız Bu Özel Konsere Davetlidir

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, açıklamalarında tüm halkı konsere davet ederken; “3 Aralık Dünya Engelliler Gününün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu özel günde özel vatandaşlarımız ile bir araya gelip hoşça bir vakit geçirmelerini amaçlamaktayız. Belediye olarak her daim engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düzenlenen konsere tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here