İskenderun Belediyesinden ‘Ara Tatil Etkinlik Okuluna’ Davet

0
223

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik bir takım etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  amaçlarının öğlencilere güzel bir yarıyıl tatili geçirtmek olduğunu söyledi.

Öğrencilerin, Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklere başvuruda bulunabileceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan ‘Ara Tatil Etkinlik Okulu’ çerçevesinde özel eğitimli hocalar eşliğinde 7/12 yaş grubu öğrencilerimize yönelik Akıl Zekâ Oyunları, Görsel Sanatlar, Drama Çalışmaları, Müzik Eğitimi ve Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri verilecektir” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “1.Hafta 20-24 Ocak, 2. Hafta 27-31 Ocak tarihlerinde saat 12.30 – 17.00 arası Mustafa Kemal Mahallesi Kültür Merkezi ve Rauf Denktaş Spor Merkezinde (Briç Salonu) eğitimler verilecektir. Kayıtlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze şahsen veya telefonla yapılabilir. Kayıt olmak isteyenler için telefon numarası 0326 613 4986” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here