İskenderun Belediyesi Yolları Daha Güvenli Hale Getiriyor

0
55

İskenderun Belediyesi trafiği rahatlatmak amacıyla yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da tehlike arz eden noktalara çelik bariyer yaptırarak trafiğin güvenli akışını sağlıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Bekbele Mahallesi Gediksaray Mevkiindeki dere kenarında tehlike arz eden yol kenarlarına yerleştirilen çelik bariyer ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların Karayolları işbirliği ile yapılmakta olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Belediye olarak önce insan diyoruz. Bu yollardan gün içerisinde birçok araç geçiyor. Sürücülerin tehlike anında hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda can kaybının yaşanmaması için yol kenarlarını demir bariyerlerle kapatıyoruz.

Çelik gövdeden oluşan dış etkenlere karşı dayanıklı olan çelik bariyerler; Tehlike arz eden yollarda oluşacak herhangi bir tehlikenin dışarı savrulmasını engelleyip, can kaybını ve maddi hasarı en aza indirmek için uygulanmaktadır” dedi.

Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile halka hizmet noktasında birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Hepimizin amacı bu kıymetli halkımıza hizmet etmektir. Bu anlayış ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurumlarımızla yapmış olduğumuz işbirlikleri ile son derece faydalı çalışmalar yapıyoruz.

Önemli olan İskenderun önemli olan değerli halkımıza en iyi hizmeti vermek. Yol düzenleme ve kot farkı bulunan ve tehlikeli virajlar içeren yollarda bariyer çalışmaları sürecek. Karayolları ekiplerine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here