İskenderun Belediyesi Kursiyerlerinden El Sanatları Sergisi

0
121

İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Sakarya Sosyal tesislerinde eğitim gören kursiyerler yılsonu sergisi açtı. Belediye Sanat Galerisinde hazırlanan serginin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gerçekleştirdi.

Düzenlenen açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, serginin açılmasında emeği geçenleri kutlayarak; “Sergilerimizde kursiyerlerimizin bir yıl boyunca çalıştığı el sanatları eserler vatandaşların beğenisine sunuluyor. Perspektif, ahşap boyama, seramik ve iğne oyası çalışmalarının yer aldığı sergiler vatandaşlar tarafından da yakından takip ediliyor. Düzenlendiğimiz eğitici kurslar ile burada vatandaşlarımız hem meslek öğreniyor, hem de kendilerini bir meslek dalında geliştiriyorlar.

Bünyemizde düzenlediğimiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerimiz kurs boyunca öğrendiklerini tatbik etme imkânı buldular ve bu eserleri meydana getirdiler. Kurslarımızda gerçek manada insanlarımıza el becerilerin geliştirme ve meslek edindirme adına güzel hizmetler sunuluyor. Bu serginin açılmasında başta kursiyerlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Sanat Galerisindeki serginin açılışını törenle gerçekleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here