İskenderun Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Şehrin Dört Bir Tarafında

0
86

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde birçok konuda çalışmalarını doludizgin sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İskenderun sınırları içerisinde birçok mahallede, cadde ve sokaklarda bozulan yolların asfalt yama ile onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kentin dört bir tarafında fen işleri ekiplerinin çalıştığını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Fen işleri ekiplerimiz kentin farklı bölgelerinde yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun’u daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Esnaflardan ve vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı; “Çalışmalar yapılırken esnaflardan görüş öneri ve taleplerini alıyoruz. Kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here