İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Bisiklet Yolu Projesi

0
63

“Bisiklet Yolu” projesi belki kentin belli noktaları için uygun olabilir. Ancak merkezi noktalar ile kentin geneli için uygun bir proje değil.

Yakın gelecekte oluşacak trafik kaosunu bugünden görenler ayakta. Hala farkında olmayanlar beklemede. Bir işi bilerek yapmak başarı getirir. Bilmeden, pratikten uzak, masa başında yapılırsa başarı gelmez. Bu işten en büyük zararı Başkan Fatih Tosyalı ve partisi görür.

*Kendine Yazık Etme 

Fatih başkan kendi ayağına sıkıyor. Bu konuda Fatih başkana destek verenlerde, onun yanlışı katlamalı yapmasına neden oluyorlar. Ona iyilik değil kötülük ediyorlar.

İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın‘ın verdiği araç rakamları, az-buz değil. Bunca aracın olduğu, trafik kurallarına pek uymayan sığınmacıların ve eğitimsizlerin bulunduğu ilçemizde, zaten curcuna içinde olan şehir içi trafik bu ucube proje ile tam çorba olur.

Tepkileri gör Fatih başkan! Sana şirinlik olsun diye kulağına hoş gelenleri söyleyenlere, okudukça sana sevimli gelen sosyal medya ve köşe yazılarını pas geç. Kendine yazık etme.

İskenderun yaşayanlarının sesine ve beklentilerine cevap ver. Yol yakınken projeni ya ıslah et ya da sakin noktalarda projeni uygula. Ayağına sıkma Fatih başkan. Bir kez de sağduyunun sesini dinle…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here