İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Sevgiyle Yöneteceğiz”

0
96

Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sosyal medyadaki sayfasında; “Hamdolsun! İskenderun’umuz, vazifemizi tevdi etti. Şahsıma, partime ve ittifakımıza oy veren, tebrik için bizleri arayan, mesaj atan, haber gönderen dost ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehirlerimize, mahallelerimize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Birlikte başardık. Teşekkürler İskenderun!” mesajını paylaştı.

‘İstişare Kültürü Hakim Olacak’

İskenderun’un kazandığını ifade eden Başkan Tosyalı; “Yerel seçimlerde hep birlikte el ele omuz omuza çalışarak kazandık, İskenderun kazandı. Aynı birliktelikle halkımıza hizmet edeceğiz. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan taviz verilmeyecek. İskenderun’umuz için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.

 ‘Bütün Hemşerilerimiz Söz Sahibi Olacak’

Katılımcı demokrasi, birlikte yönetim ve şeffaf bir anlayış ile çalışacağız. Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz belediye yönetiminde söz sahibi olacak. İstişare kültürü İskenderun’da hakim olacaktır. Belediye faaliyetlerinde muhtarlar, STK’lar ve diğer kamu kurumlarıyla koordinasyona, büyükşehir ve hükümetimizle iş birliğine açık bir yönetim anlayışı benimsenecek” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here