İskenderun Adliyesinde Yeni Adli Yılın Açılış Töreni Düzenlendi

0
140

Yeni Adli yılın başlaması dolayısı ile İskenderun Adliye Sarayında açılış töreni düzenlendi. Törene İskenderun Kaymakam Vekili ve Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çevre ilçe belediye başkanları, Hatay Baro Başkanı Avukat Ekrem Dönmez, İskenderun Adliyesinde görev yapan savcılar, hakimler, avukatlar ve adli personel katılım gösterdi.

Tüm yargı mensuplarına görevlerinde başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yeni başlayan adli yılda devletimiz ve milletimizin en büyük güvencelerinden biri olan yargı erkimizin, insanlarımıza adalet, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yargı organları ve mensuplarının, hukuk devleti prensibinden ödün vermeden, çalışmalarını sürdürmeleri hepimiz için güven vesilesidir.

Bu düşüncelerle; adaletin tesisi için fedakârca görev yapan başta hâkim, savcı ve avukatlarımız olmak üzere adalet sistemimiz içerisinde görev yapan tüm yargı çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, görevi başında şehit olan yargı mensuplarımızı rahmetle yâd ediyor, yeni adli yılın ülkemize, milletimize ve yargı mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Törende, belediye başkanları yargı mensupları ile sohbet ederek başarı dileklerini ilettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here