İşimiz Gücümüz; “Araştırmak” ve “Öğretmek”

0
92

İSTE’li öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri, Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli başkanlığında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda buluşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, öğretim görevlilerinin mesleki eğitim süreçlerindeki, araştırma görevlilerinin de bilimsel araştırma süreçlerinde önemli aktörler olduğunun altını çizerek; “İş dünyasının ihtiyacı olan nitelikli insan kaynağını oluşturmak, uzmanlar ve teknologlar yetiştirmek ve geleceğin akademisyenlerini yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vermiş olduğunuz destek ve yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının sonunda, 2018-2019 Akademik Yılı’nda İSTE ailesine katılan araştırma görevlilerine ve öğretim görevlilerine, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli tarafından atama belgeleri verilirken, Akademik Yıl içerisinde TÜBİTAK projesi kabul edilen, ulusal/uluslararası çalıştay, kongre, konferans, sergi, sempozyum vb. gibi etkinlikler düzenleyen ve patent alan öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri sunuldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here