“İşadamlarının Yönünü Buraya Çevireceğiz!”

0
49

mhp-sporcular1“İskenderunspor’u bu hale getirenler, yaptıklarından utansınlar!” diyen MHP Adayı İbrahim Gül, spor camiasına söz verdi…

İskenderun’daki eski futbolcu ve teknik adamları Çatı Cafe’de bir araya getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, spora ve sporcuya her zaman destek olacağının sözünü verdi. Belediye Başkan Adayı Gül, belediyeyi almaları halinde kentimizde geleceğin futbolcularını yetiştirmek ve kent sporunu belli noktalara taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını da belirtti.

mhp-sporcular2

Bir dönem kendisinin de amatör kulüpte futbolculuk yaptığını dile getiren MHP Adayı Gül; “İskenderunspor’u bu hale getirenler, yaptıklarından utansınlar! Yazıklar olsun! İskenderunspor’umuzun bu duruma düşmesine neden olanlardan birisi de dönemin Adalet Bakanı şuanda da Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olandır. İskenderunlu işadamlarına yarım saatlik bir baskı ile Hatayspor’a trilyonlar topladı. Buradaki kaynakları oraya taşıdı! Ama maalesef İskenderunspor için hiçbir şey yapmadı” dedi.

mhp-sporcular3

İskenderun Belediye Başkanlığını kazanması halinde İskenderun’dan zengin olan ve buradan para kazananların yönünü mutlaka buraya döndüreceğinin de altını çizen Gül; “Göreve gelmemiz halinde spora, sporculara ve amatör spor kulüplerine de destek vereceğiz. Kentimizde yetenekli futbolcu ve hocalar var. Bunları bir yerlere getirmesi gerekenler, maalesef bu eksikliklerini dışardan getirerek, çözüyorlar. Bu dışardan getirme hastalığı nereden geliyor onu da anlamış değiliz. Bizler bu göreve gelirsek, sporu bir yerlere getirmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Kesinlikle belediye kaynaklarının belli bir bölümü geleceğin futbolcularını yetiştirmek ve onları belli noktalara taşımak için kullanacağız” derken, “Bize bizden başka kimsenin sahip çıkmaz!” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here