İrem Sütlü Fransa’da Türkiye’yi Temsil Edecek

0
450

İskenderunlu Yelken Sporcusu İrem Sütlü, Fransa’da gerçekleştirilecek olan Laser 4.7 Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. İrem Sütlü, Fransa’dan dereceyle dönmek istediklerini belirterek, ülkemizi ve İskenderun’u başarıyla temsil edeceğini kaydetti.

Türk Milli Takımına seçilen Yükseliş Koleji öğrencisi İrem Sütlü, 18-24 Mayıs tarihleri arasında Hyeres Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında 4.7 Laser dalında yarışacak. Bir İskenderunlu olarak Milli takıma seçilmenin gururunu yaşayan İrem Sütlü’ye, Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem başarılar dilediler.

Hyeres Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Türk Milli Takımında şu isimler bulunuyor: Derin Baytur, Umut Eyriparmak, Tarhan Öğütçü, Alican Uğurlu, Uygar Kızılkaya, Zülal Alev Erkan, İrem Sütlü, Ali Berk Birer, Batu Özonur, Cem Boren Koçer, Arda Göreci.

Yarışlarda ayrıca, Onur Derebaşı, Tayfun Cemil Erey ve Serkan Yapan antrenör, Dilek Tavuz ise destek personel olarak görev yapacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here