İlk Transfer Haberi Hatayspor’dan Geldi

0
125

spor-transfer1Bordo-Beyazlılar Uğurcan Aslantürk İle Prensipte Anlaştı

Spor Toto 2. Liginde mücadele edecek olan tek temsilcimiz Hatayspor, Sancaktepe Belediyespor’un defans oyuncusu 23 yaşındaki Uğurcan Aslantürk ile prensipte anlaştı. Bordo-Beyazlı ekibin Uğurcan ile anlaşmaya vardığı ancak imzanın ne zaman atılacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacaği belirtildi. Genç oyuncu Uğurcan Aslantürk, sırasıyla Pendikspor, Kartal Belediyespor ve son olarak Sancaktepe Belediyespor’da top koşturdu.

Kırıkhanspor Mehmet Çetin’le Prensipte Anlaştı

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kırıkhanspor’un da yeni sezon öncesi iç transfer görüşmelerinin başlamasına kısa bir zaman kala, bölgemizin genç ve yetenekli Teknik Direktörlerinden Mehmet Çetin ile prensipte anlaştığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un da destek vereceği Kırıkhanspor’da geçmiş yıllara oranla daha güçlü bir kadro kurulacağı öğrenildi. Ayrıca Kırıkhanspor’daki gelişmeler sır gibi saklanırken, taraftarların büyük bölümünün Teknik Direktör Mehmet Çetin’in imza atmasını beklediği gelen haberler arasında. İmzaların atılmasının ardından transfer çalışmaları da hız kazanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here