İlk Kez Bir İlçede Düzenlenen Boks Şampiyonası Başladı

0
122

boks korteji1İlk kez bir ilçede yapılacak olan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, kentimizde, mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. 50 ilden 180 sporcunun katılacağı şampiyona 27 Aralık 2014 tarihinde sona erecek.

Kortej yürüyüşü, şehir merkezinde başlayıp Atatürk Anıt Alanında son buldu. Yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, boks sporunu insanlara sevdirebilmenin mücadelesini verdiklerini söyledi.

boks korteji2

Hatay’da boks sporunun daha iyi yerlere gelmesi için uğraş verdiklerini kaydeden Erdener; “İskenderun Belediyesinin desteği ile ilk defa Türkiye’de bir ilçede Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası düzenleniyor. Bizim tek amacımız insanlara boks sporunu sevdirebilmek. İnanıyorum ki bu şampiyona ile birlikte boks sporuna gönül veren birçok vatandaşımız ile birlikte adımlar atacağız” dedi.

boks korteji3

Bu organizasyonun ilk defa bir ilçede düzenlendiğini ifade eden Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Sorumlusu İsmail Nazlı ise, tüm vatandaşlara müsabakaları izleme ve takip etme çağrısında bulundu. 50 ilden 180 sporcunun katılacağı müsabakalar 23 Aralık 2014 Salı günü (bugün) saat 15.00’te İskenderun Kapalı Spor Salonunda başlayacak. İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu’da tüm sporculara başarı temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here