İlhan Palut, Devam Edecek mi Gidecek mi?

0
141

Süper Ligin kapısından dönen Hatayspor’da sözleşmesi sona eren Teknik Direktör İlhan Palut, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelecek yıl ki hedefleri ile ilgili olarak konuşan Palut; “Hatayspor benim evim. Bunu benzetme olarak söylemiyorum. 12 yaşından beri bu camiaya hizmet veriyorum. Burada yarım kalan hedeflerim var. Şu anda şehirde büyük bir destek ve inanç var. Bu işe başlarken bu işin en iyisini yapacaktım ya da yapmayacaktım. Teknik Direktörlükte bazı şeyleri denemek istedim ve başardım. Büyük hedeflerim var” dedi.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde penaltılarda Gazişehir Gaziantep’e mağlup olan Hatayspor’da İlhan Palut gelişmesi yaşandı. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Hatayspor emin ellerde. Efsane devam ediyor!’ ifadelerinde bulundu. Bu paylaşım spor kamuoyunda ‘Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile devam edilecek anlamına geliyor’ şeklinde yorumlandı.

İlhan Palut’la Yeni Malatyaspor İlgileniyordu

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik adam arayışları sürerken, İlhan Palut’un ismi de sarı-kırmızıların gündemine geldi. Malatya temsilcisi, Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile yakından ilgilenirken, Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in de önümüzdeki hafta Tayfun Korkut ya da İlhan Palut ikilisinden biriyle el sıkışacağı iddia ediliyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here