“İlçemiz Kültürlerin Merkezi Konumundadır!”

0
66

kaymakam özyiğit (6)Kaymakam Özyiğit, Noel Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Noel Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hıristiyan vatandaşların heyecanlarını, coşkularını ve mutluluklarını tüm İskenderunlular adına paylaştığını kaydeden Özyiğit, mesajında; “İlçemizde yüzyıllardır var olan ve milletimizi birlik ve bütünlük içinde tutan köklü hoşgörü, kardeşlik, karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma duyguları, bugün de ortak yaşama kültürümüzün harcındaki en önemli faziletleri teşkil etmektedir. Geçmişte olduğu gibi bugün de birçok medeniyetin, inançların, kültürlerin merkezi konumundaki ilçemiz, buradan aldığı birikim ve güçle, barış ve istikrara katkıda bulunmaya devam edecek, farklı kültürler ve inançlar arasında diyalog sağlamaya yönelik çabaları da aktif olarak destekleyecektir” dedi.

Özel günlerin hoşgörü ortamının artmasına vesile olduğuna da dikkat çeken Kaymakam Özyiğit; “Bayramlarımız ve bayram tadında kutladığımız özel günlerimiz, bizleri sevgi ile birbirimize yakınlaştırmakta, sevgi ve hoşgörü ortamının artmasına vesile olmaktadır. İçinde bulunduğumuz bu müstesna günler Hıristiyan vatandaşlarımız için özel bir anlam ifade etmekte ve Noel’i karşılamanın tatlı heyecanını ve kıvancını yaşamaktadırlar. Hıristiyan vatandaşlarımızın bu heyecanlarını, coşkularını ve mutluluklarını tüm İskenderunlular adına paylaşıyor, Noel’in tüm Hıristiyan vatandaşlarımızın yanı sıra toplumun farklı inanç kesimlerine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Hıristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı en içten dileklerim ve en samimi duygularımla kutluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Özyiğit’in İzni Bitiyor…

Öte yandan 11 gündür izinde olan Kaymakam Özyiğit’in bugün yeniden göreve başlayacağı belirtildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; “14-24 Aralık 2015 tarihleri arasında 11 (On Bir) gün senelik izine ayrılan İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan ÖZYİĞİT, 25 Aralık 2015 Cuma günü itibariyle İlçemizdeki görevine devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here