İlaçlama Çalışmaları Her Gün Farklı Bölgelerde Devam Ediyor

0
181

İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler, Büyükşehir belediyesi tarafından bir türlü başlatılamayan ilaçlama çalışmalarını her gün farklı bölgelerde sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Denizciler, Çay, Hürriyet, Pirireis, Kurtuluş, Yenişehir, Süleymaniye, Cumhuriyet, Gürsel İsmet İnönü, Numune, Barbaros, Mustafa Kemal ve Meydan Mahallesinde ilaçlama yaptı. İskenderun Temizlik işleri müdürü Ömer Çolak, ekiplerin düzenli bir şekilde ilaçlama çalışması yaptığını belirterek halkımızın sağlığını korumak, çevre temizliğini sağlamak amacıyla ilaçlama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, Büyükşehir Belediyesinin ilgili resmi yazılara rağmen ilaçlama çalışmalarına başlamaması nedeni ile İskenderun Belediyesi olarak ilaçlama çalışmalarına başladıklarını hatırlattı. Ekiplerin İskenderun’un 45 mahallesinde yoğun bir ilaçlama çalışması içerisine girdiğini kaydeden Başkan Dingil, 7 adet ULV aracı ve 2 adet mist blower aracı ile ilaçlama konusunda etkin bir çalışma gerçekleştirildiğini vurguladı.

Uçkunla mücadelede belli bir program dahilinde ilaçlama çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Dingil; “Ekiplerimiz her gün farklı bölgelerde çalışma yapıyor. İskenderun Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmalarını gelen resmi yazıya göre yılsonuna kadar sürdürecek. İlçe genelinde tüm mahalle ve sokaklar uçkunlara ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlanacak. Halk sağlığı bizler için önemli” diye konuştu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here