İkinci Devre Heyecanı Bu Hafta Başlıyor!

0
58

Liglerde ikinci devre maçları bu hafta başlıyor. Spor Toto 1’ci ve 3’cü Ligde yer alan ilimiz temsilcilerinin de ikinci devre ilk hafta maçlarının programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında grup lideri Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Kozan Belediyespor deplasmanında puan arayacak, Payasspor ise Cizrespor’u konuk edecek.

Hafta içinde, Ziraat Türkiye Kupasında Süper Lig lideri Medipol Başakşehir’e konuk olan ve sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrılan Hatayspor, Ligin ikinci yarısının ilk haftasında yine zorlu bir mücadele için sahaya çıkıyor. Bordo-Beyazlı ekip sahasında grup lideri Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

İlk devre sonunda topladığı 29 puanla klasmanda kendisine 5. sırada yer bulan Hatayspor, ligin ikinci yarısına grup lideri Gençlerbirliği’ni yenerek başlamak ve büyük moral kazanmak istiyor. Bordo-Beyazlı ekip ligin ilk devresinde Ankara’da oynanan maçı 1-0 kaybetmişti.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise haftayı Kozan Belediyespor deplasmanında geçirecek. İlk devre boyunca inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Turuncu-Beyazlı ekip bu hafta sonu alt sıralardan kurtulabilmek adına Kozan deplasmanında puan veya puan arayışında olacak.

Spor Toto 3. Ligdeki diğer temsilcilerimizden Payasspor ise sahasında Cizrespor’u konuk edecek. İlk devreyi 24 puan toplayarak 7. sırada başarılı bir şekilde bitiren Mavi-Beyazlı ekip ikinci devre boyunca başarı grafini yükseltmek hedefi ile sahaya çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Gençlerbirliği

20 Ocak 2019 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Kutluhan Bilgiç, Cemal Bingül, Hüsnü Emre Çelimli

Kozan Belediyespor-Erzin Belediyespor

20 Ocak 2019 Pazar Saat: 13.30

İsmet Atlı Stadı

Mehmet Türkmen, Tuncay Çalıkoğlu, Göker Erel

Payasspor-Cizrespor

20 Ocak 2019 Pazar Saat: 13.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Mehmet Terece, Harun Reşit Güngör, Mustafa Yüksel

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here