İkem’li Yıldız Basketçiler Türkiye Şampiyonasına Müthiş Başladı!

0
103

Bu yıl Kayseri’de yapılan Okul Sporları Genç Kızlar B Kategorisi Türkiye Şampiyonasında heyecan doruğa tırmanıyor.

Türkiye Şampiyonu hedefi ile turnuvaya giden Özel İkem Koleji Genç Bayan Basketbol takımı, grup maçlarında iyi işler çıkardı. Türkiye Şampiyonasının ilk maçında Antalya Sınav Kolejini 50-78, ikinci maçta da Mersin Doğa Kolejini 53-77 yenen İkem’li Yıldızlar, gruptan çıkarak Türkiye dördüncülüğünü garantiledi.

Grup maçlarının ardından bir değerlendirme yapan İkem Koleji Spor Koordinatörü, Antrenör Hamit Duman; “Kayseri’de yapılan şampiyonada, gruptan çıkarak Türkiye dördüncülüğünü garantiledik. Tüm Hatay’a hayırlı olsun. Turnuva devam ediyor, bizim hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu! İkem kolejliler fark yaratmaya devam ediyor” diye konuştu.

Arsuz’un Mülki Amirleri Törenle Uğurladı

Özel İkem Koleji Genç Bayan Basketbol takımı, Kayseri’de yapılacak olan Okul Sporları Genç Kızlar B Kategorisindeki Türkiye Şampiyonası için yola çıkarken, onları ilçenin mülki amirleri törenle uğurladılar.

Hareket öncesinde Arsuz’da yapılan Halk Eğitim Merkezi sergisinde, İkem’li genç basketçiler ile bir araya gelen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Arsuz Halk Eğitim Müdürü Hacer Baysal ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oğuz Daban, beraberce şampiyonada mücadele edecek kızları tebrik ederek başarılar dilediler. Arsuz’un mülki amirleri, İkem’li Genç Kızların Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasından iyi bir derece ile döneceklerine inandıklarını da dile getirdiler.

İkem’li sporcular da söz vererek kupayı Arsuz’a getireceklerinin söylediler ve günün anısına mülki amirler ile birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here