İkemli Kızlar Grup Liderliğine Uzandı!

0
128

Özel İkem Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı Okul Sporlarında ‘Deplasmanlı Lig’de Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor.  İkem’li Kızlar, son maçta kendi evinde Elazığ Spor Lisesi ile karşılaştı ve bu maçı da 75-29 gibi farklı bir skorla kazandı. Özel İkem Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı böylelikle grup lideri olarak diğer grubun ikincisi ile karşılaşacak.

Elde edilen grup liderliği ile ilgili açıklama yapan İkem Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Hatay ve Bölge şampiyonluğunun ardından, Türkiye Şampiyonasında son 8 takım arasına girmek için oldukça planlı bir şekilde çalışıyoruz. Grupta Liderliği elde ettik.

Bundan sonra grup birinci ve ikincileri bölgelerinde çapraz eşleşecekler. Üç maç üzerinden ikisini alan takım, Türkiye’nin son sekiz takımı içinde olacak. Emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz. İnşallah her şey istediğimiz doğrultuda gerçekleşecek ve son sekize kalan takımların içinde olacağız. İkem Koleji olarak bunu başarmak ve zirvede olmak istiyoruz” şeklinde hedeflerini dile getirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here