İkem Koleji Şampiyonluğa Yüzdü

0
187

spor-yüzme6Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Minikler Hatay Yüzme Şampiyonası 24 Mayıs 2016 tarihinde İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı.

İl genelinden 10 okul ve 70’i aşkın 2005-2008 doğumlu sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Özel İKEM Koleji Minik Kızlar ve Minik Erkekler Takımı her iki kategoride de Hatay Şampiyonu olarak kupayı kaldırdılar. İKEM Koleji’nin minik yüzücüleri kızlarda 14 madalya, erkeklerde 10 madalya, toplamda 24 madalya kazanarak şampiyonada dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Geçtiğimiz aylarda yapılan küçükler kategorisinde de Hatay Şampiyonu olan Özel İKEM Koleji yine şampiyonluğu kimselere bırakmadı.

Özel İKEM Kolejinde yüzücüler için düzenlenen kutlamada Okul Müdürü Galip Şener; “İKEM Koleji olarak başarımızı ve azmimizi her alanda göstermeye devam ediyoruz. Özverili çalışmanın karşılığını alan sevgili öğrencilerime ve emeğini her zaman hissettiğimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Antrenör Murat Kaptanoğlu’na teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here