İkem Koleji Kış Spor Okulları Dönemini Başlattı

0
308

ikem-kurslar1Özel İKEM Koleji, Kış Spor Okulları kapsamında basketbol, voleybol, futbol ve masa tenisi branşları ile çalışmalara başladı. Yoğun ilgi gören çalışmalar, alanında uzman Antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından yürütülürken, bu çalışmalara okul öğrencileri dışında diğer öğrencilerin de katılım gösterdiği öğrenildi.

ikem-kurslar2

Kolejin tam teşekküllü Kapalı Spor Salonu içerisinde bulunan bölümlerde ayrıca pilates, jimnastik, yoga, aikido, masa tenisi, fitness salonu da bulunurken, tesis içerisinde halı sahası, tenis kortu, açık basketbol ve voleybol sahası gibi alanlar ile yüzme havuzunun da devreye gireceği belirtildi.

ikem-kurslar3

Başarı gösteren öğrencileri lisanslı birer sporcu yapıp, kulüp ve okul müsabakalarına hazırladıklarını belirten İkem Koleji Genel Müdürü Önder Özbay; “Yeniliklerin okulu İkem Kolejinin, yapılan ve yapılacak olan projelerle bölgeye damgasını vuracağına eminim. Bu eğitimi takip etmeye devam edin. 27 yıllık bir kurumun tecrübe ve deneyimlerini ortaya katarak geleceğe aydın bir nesil yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here