İKEM Koleji, Eğitim ve Sportif Başarının Lokomotifi!

0
94

ikem koleji19İskenderun’da Eğitim ve öğretimde başarısını kanıtlamış olan ve bunun yanı sıra sportif şampiyonluklar alan Özel İKEM Koleji, Hatay’ın ve İskenderun’un eğitimdeki lokomotifi olmaya devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaokullar arası düzenlenen basketbol turnuvasında Özel İKEM Koleji, kızlar ve erkekler kategorisinde Özel Bahçeşehir Kolejini final mücadelelerinde yenerek İskenderun birincisi oldu.

İkem Koleji Yıldız Erkek ve Kız Basketbol takımı öğrencileri, Antakya’da yapılacak olan Hatay şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Elde edilen başarının değerlendirmesini yapan Okulun Genel Müdürü ve Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz; “Okulumuz öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu ortaokullar arası basketbol turnuvasında kız ve erkek basketbol takımımız, finalde Bahçeşehir Kolejini iyi bir skorla yenerek okulumuza her zamanki gibi yine bir şampiyonluk kazandırdılar. Elde edilen bu başarıdan dolayı, başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz takımın koçu Haluk Kaynar ve öğrencilerimizi ve tüm velilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz ayrıca, eğitim ve öğretimde çeyrek asırdır hizmet veren İKEM Koleji’nin, Hatay ve İskenderun’da eğitim-öğretimin yanı sıra sporda da başarılar elde ederek Hatay’ın gururu olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirtti.

Şampiyon olan Kız ve Erkek takımını, başta koçları olmak üzere tek-tek tebrik eden Genel Müdür Yılmaz, çeşitli hediyeler verdiği öğrencilerden önce Hatay Şampiyonluğu ve ardından da Türkiye Şampiyonluğunu getirmelerini istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here