İGC’nin Adak Etkinliği, Gazetecilerle Kent Protokolünü Bir Araya Getirdi

0
50

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nin adak etkinliği, kent protokolünü bir araya getirdi. Sabahın ilk saatlerinde kesilen adak, öğleden sonra da protokol üyelerini buluştururken birlikteliğin güzel örnekleri sergilendi.

25 Aralık Cumartesi günü İGC binası önünde düzenlenen adak etkinliği ile ilgili duygu ve düşüncelerini kamuoyu ile paylaşan İGC Başkan Diyap Atar; “İnançla çıktığımız yolda birlik ve beraberlik dileklerimizi harmanlayarak ‘Allah kabul etsin’ dedik ve adağımızı kestik. Güzel dileklerimiz ile taçlandırdığımız adak etkinliğimiz gazeteci dostlarımızın kent protokolü ile bir araya gelmesine de vesile oldu.

Birlik, beraberlik ve huzurumuz daim olsun. Bu anlamlı adak günümüzde güven ve dayanışmanın en güzel ortamını sizlerle birlikte yaşadık. Etkinliğimize katılımınızdan dolayı memnuniyetimi dile getirirken her birinize ayrı-ayrı teşekkür ediyor, bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle herkesi sevgiyle selamlıyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

İGC’nin adak etkinliğine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu ve ilçe yöneticileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, İGC üyeleri ve eşleri ile cemiyet personeli katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here