İGC Yönetiminden LİMAKPORT Genel Müdürü Arısoy’a Ziyaret

0
162

Arısoy; “Yapılan Her İş Kayıt Altına Alınıyor”

Göreve geldikleri günden bu yana zaman-zaman sivil toplum kuruluşu ve resmi kurumlara ziyaret gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerinin dünkü durağı ise Limakport İskenderun Genel Müdürlüğü oldu. Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy’u makamında ziyaret eden Cemiyet Üyeleri, Arısoy’a çalışmalarında başarılar dilerken, limanın çalışmaları hakkında bilgiler de aldı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Limanların sanıldığının aksine sıkı denetimlerle yönetildiğini belirten Genel Müdür Arısoy, limanda yapılan tüm çalışmaların en ince ayrıntılarına kadar anında Gümrük İdaresi’ne ve Ulaştırma Bakanlığı Liman Başkanlıklarına gönderildiğini anlattı. En ufak bir şeyin dahi girmesi ya da limandan çıkmasının kayıtlarla sabit olduğunu belirten Arısoy; “LİMAK bu limanın sahibi değil, belirli süre için kiracısıdır. Bizimle aynı binada TCDD Kontrol Müdürlüğü de çalışıyor. Yapılan her iş kayıt altına alınıyor. Limakport olarak ülke ekonomisine katkı sağlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Geçen yıl yüzde 75, bu yıl da hedefimiz yıl sonu % 50. Sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, İskenderun Limanının İskenderunlular tarafından sahip çıkılan önemli bir kurum olduğuna vurgu yaparak; “Liman kim tarafından işletilirse işletilsin sonuçta İskenderunlular sahiplenmektedir. Buradaki her olumlu gelişme, her kazanç, kentimize de bir şekilde yansımaktadır. Bizim de gazeteciler olarak görevimiz, halkımıza buradaki çalışmaları zaman zaman en doğru şekilde aktarmaktır. Limanla ilgili bilgileri kulaktan dolma yazmamak, diğer haberlerde olduğu gibi görev esasımızdır.

Biz İGC Yönetimi olarak gazetecilik meslek etiğine uygun hareket etmeyen kişileri aramızda barındırmamaya kararlıyız. İskenderun Limanına yeni bir çehre kazandıran ve atıl durumdan çıkartıp ülke ekonomisine kazandıran LİMAK HOLDİNG’e teşekkür ederiz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here