İGC, Muhtarlar Derneği Yönetimini Ağırladı

0
87

Kekeç; “Amacımız, Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Vermek”

Geçtiğimiz ay ilk olağan kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyen İskenderun Muhtarlar Derneği İskenderun Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen kongreyle Dernek Başkanlığına seçilen Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, kentteki tüm muhtarların bir araya geleceği bu çatının çok önemli olduğunu belirterek; “Biz, halkımızın sıkıntılarında başvurduğu en yakındaki mahalle yöneticileriyiz. Amacımız, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek ve rahat yaşamalarını sağlamaktır. Bunun için çok çalışıyoruz. Daima iletişim içindeyiz. Biz muhtarların en büyük amacı da, İskenderun’un hak ettiği il konumuna yükselmesi. Bunun için basın mensuplarının desteği de çok önemli” şeklinde konuştu.

Derneklerinin 38 üyesi bulunduğunu kaydeden Dernek Başkanı Kekeç, yönetim kurulu üyelerini de tanıtarak; “Başkan Yardımcımız Meral Kireççi, Genel Sekreterimiz Hikmet Sağlam, Saymanımız Murat Saraç, yönetim kurulu üyelerimiz Doğan Demirci, İbrahim Dingil ve Necati Bahriyeli. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ve tüm muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımız ve kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İskenderun Muhtarlar Derneği Yönetimi, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Genel Sekreter Hilmi Diken tarafından ağırlandı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here