İdlib’ten Yine Acı Haber Geldi!

0
61

5 Askerimiz Şehit Oldu, 5 Askerimiz Yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib’te rejim güçlerinin topçu ateşi sonucu 5 askerimizin şehit olduğunu, 5 askerimizin de yaralandığını duyurdu.

İdlib’in kuzeyindeki saldırıda 5 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz de yaralandı. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden bir açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi:

“İdlib’te çatışmaları önlemek, hudut güvenliğimizi sağlamak, göçü ve insanlık dramını engellemek maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, rejim tarafından 10 Şubat 2020 tarihinde yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız yaralanmıştır.”

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Öte yandan yaralı askerlerimizin Hatay’daki hastanelere kaldırıldığı bilgisi geçildi. Şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.

“Vatan Size Minnettardır”

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından yapılan topçu ateşi neticesinde 5 askerimizin şehadete intikal ettiği ve 5 askerimizin de yaralandığını derin bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain saldırı sonucunda şehadete intikal eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet niyaz ederken, ailesi başta olmak üzere, TSK teşkilatı, tüm silah arkadaşları ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı dileriz. Ayrıca, söz konusu saldırıda yaralanarak tedavi altına alınan kahraman Mehmetçiklerimize ise acil şifalar niyaz ederiz” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here