İDÇspor, İnegöl’den 1 Puan Çıkardı!

0
109

Stat: İnegöl Şehir 

Hakemler: Tolga Kadaz**, Tolga Atsan**, Erdinç Kırıcı** 

İnegölspor: Sofu**, Alişan**, Mustafa**, Deniz** (Dk. 66 Özgür**), Oğuz**, Mümin** (Dk. 83 Serkan**), Berkay**, Ekrem**, Şenol***, İlhan**, Eray** 

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun**, Oğuzhan** (Dk. 58 Mustafa**), Onur**, Halil İbrahim**, Salih** (Dk. 82 Hamza**), Mert**, Doğan**, Hüseyin Yakup** (Dk. 73 Ömer**), Ömür**, İbrahim Eren**, Deniz** 

Sarı Kartlar: Ekrem (İnegölspor), Doğan (İskenderun Demir Çelikspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu İnegölspor ile yenişemedi. Golsüz tamamlanan maç sonunda her takım 1 puana razı oldu.

İnegöl şehir stadında yapılan ligin 5. hafta karşılaşmasında İnegölspor-İskenderun Demir Çelikspor maçı golsüz tamamlandı. Gol yollarında etkisiz bir oyun otaya koyan her iki takımda, son vuruşlarında başarısızdı.

Deplasmanda olmasına karşın kendisi için önemli olan 1 puan alan İskenderun Demir Çeliksporlu futbolcular arasında uyum sorununun da yavaş-yavaş ortadan kalkıyor olması, önümüzdeki haftalar için umut verdi.

İDÇspor, ligde oynadığı 4 maçta,1 galibiyet, 2 beraberlik 1’de mağlubiyet aldı. Kalesinde 2 gol gören rakip kalelere de 2 gol atan İskenderun Demir Çelikspor, 5 puan ile ligde 10. sırada yer alıyor.

Grupta haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu; Anadolu Selçukluspor: 3 – Tokatspor: 0, Kırıklaelispor: 1 – Alanyaspor: 0, Ofspor: 2 – Körfez: 1, Yeni Malatyaspor: 1 – Denizli Belediyespor: 0, Eyüpspor: 1 – Kızılcıhamamspor: 2, Çamlıdere Şekerspor: 0 – Gaziosmanpaşa: 1, Bayrampaşaspor: 0 – Altay: 2.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here