İDÇspor Cumartesi Günü Tokatspor’u Ağırlayacak

0
59

idçspor sezon (24)Ligin bitimine son 3 hafta kala, evinde bu hafta sonu Tokatspor’u konuk edecek olan kentimizin Kırmızı-Lacivertli ekibi İskenderun Demir Çelikspor, maç hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Pazar günü oynanması beklenen karşılaşma Cumartesi’ye alındı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, hafta sonu İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Tokatspor karşılaşması için çalışmalarını sıkı bir şekilde Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde sürdürüyor. Ligin son haftalarına gelinen şu noktada oynayacakları son 3 maçtan da galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör Bulgurlu; “Takımda futbolcularımın moralleri yüksek. Eğer sahada kendilerine verilen görevi de en iyi şekilde yaparlarsa bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılmamamız için hiçbir neden yok” dedi.

Öte yandan 2. Lig Beyaz gruptaki tüm maçların tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından değiştirildi. Gruptaki maçların Cumartesi günü oynamasına karar verilirken, yaz uygulamasını da bu hafta oynanacak karşılaşmalarda başlatacak olan federasyon, maç başlama saatlerini 15.30 yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here