İDÇspor 12’den Vurdu!

0
85

idçspor31İskenderun Demir Çelikspor, Bozüyük deplasmanından şen döndü. Rakibini 2-1 yendiği karşılaşmada çok zorlanmandan sonuca giden İDÇspor, kentte 3 puan ile döndü ve toplamda puanını 12’ye çıkardı.

Stat: Bozüyük Şehir

Hakemler: Ali Zağlı***, Serdar Çiftçi***, Önder Mandaş***

Bozüyükspor: Yusuf Kılıç**, Muhammet**, Bahadır***, Gökhan Köseoğlu***, Cem***, Onur***, Ogün** (Dk. 63 Zihni**), Hikmet** (Dk.72 Fatih**), Abdullah** (Dk. 32 Gökhan Sürücü***), Yusuf Duman***, İskender**

İskenderun Demir Çelikspor: Kadir***, Onur***, Mehmet***, Halil***, Mustafa Soytaş***, Salih**** (Dk. 90+2 Hamza*), Serdal** (Dk. 57 Murat**), Doğan***, Arda***, Ömür*** (Dk. 75 Edim**), Deniz***

Goller: Dk.31 Yusuf Duman (Bozüyükspor), Dk.2 Deniz, Dk.48 Salih (İskenderun Demir Çelikspor)

Sarı Kartlar: Bahadır, Muhammet (Bozüyükspor). Salih, Doğan (İskenderun Demir Çelikspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Bozüyük deplasmanından şen döndü. Rakibini 2-1 yendiği karşılaşmada çok zorlanmandan sonuca giden İDÇspor, kentte 3 puan ile dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz henüz 2. dakikada öne geçti. Etkili gelişen atakta ceza alanında topla buluşan Deniz, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase bir vuruş ile topu kalecinin yanında ağlara gönderdi: 0-1. Erken golü bulunan temsilcimiz, bu moralle rakibinin üstüne gitti ve pozisyonlar yakaladı. 25. dakikada Halil’in sert şutu direkten dönerken, ev sahibinin defans oyuncuları tehlikeyi hemen uzaklaştırdı. Ev sahibi ender gelişen atakların birinde golü buldu. 31. dakikadan Cem’in ortasında Yusuf Duman topu ağlara gönderdi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarda da oyunun hakimi olan İDÇspor ikinci golü yine erken buldu. 48. dakikada Salih’in ceza alanı dışından sert şutu kalecinin yanından ağlarla buluştu: 1-2. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca İskenderun Demir Çelikspor, kentte 3 puan ile döndü ve toplamda puanını 12’ye çıkardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here