İbrahim Gül; “Görevimi En İyi Şekilde Yapacağım”

0
466

Mahalli İdareler Seçiminde ipi göğüsleyen Cumhur İttifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, başkan seçilmesinin ardından yaptığı yazılı açıklamada Belen ve Belenlilerin gerekeni yaptığına ve emanete sahip çıktığına işaret ederek, tüm belen halına teşekkür etti.

Üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmak için çok çalışacağını da kaydeden Gül; “Samimiyetin Başkenti Belen, Benlideresi’nden ‘Mustafa’ ne ise ‘İbrahim’ de odur dedi ve bana yüreğinde yer verdi. Belen ve Belenli hemşerilerim gerekeni yaptı. Emanete sahip çıktı. Bu günden sonra bana sahip çıkanlara karşı sorumluluğumu çok daha iyi anlayarak bunun bilinci ile davranacağım. Omuzlarıma yüklenen ağırlığın ne anlama geldiğini bilerek, üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmak için çok çalışacağım.

Bana inanıp aday eden büyüklerim başta olmak üzere, beni mahbup etmeyen, şahsıma sahip çıkan, destek veren, Cumhur ittifakının teşkilat başkanları, teşkilat yöneticileri ve beni evladı bilen belenli cesur yüreklerin huzurunda saygı, sevgi ve muhabbetle eğiliyorum.

Belenli, her büyüğüme, küçüğüme, arkadaşıma şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Sağ ol Belenli, Varol Belen! Allah senden razı olsun ‘Sancak’ şehrim Belen!” şeklinde görüşlerini açıkladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here