Homend Antakya Samsun’u Rahat Geçti

0
64

Homend Antakya Belediyespor: 68 – Samsun Basketbol: 56

TKBL’nin 7. hafta mücadelesinde evinde Samsun Basketbol’u ağırlayan temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, mücadeleden 68-56 galip ayrıldı. Ligde 2 galibiyeti bulunan iki takımdan ev sahibi Homend Antakya Belediyesi, ribaundlarda 35-41 ile üstünlüğü rakibine kaptırsa da özellikle Jana Vesela’nın 18 sayı 12 ribaund ve 6 asistlik performansı ve Naile İvegin-Jolene Anderson ikilisinin de maçı 14’er sayı ile tamamlamasıyla mücadeleden galip gelmesini bildi.

Mücadeleye Jana Vesela ile Naile İvegin’in art arda bulduğu sayılarla hızlı başlayan Homend Antakya Belediyesi, skor üstünlüğünü daha ilk dakikadan itibaren eline alarak, ilk 10 dakikalık bölümü 20-11 önde tamamladı.

Jolene Anderson’ın orta mesafeden kaydettiği isabetlerle farkı çift hanelere çıkaran ev sahibi ekip, soyunma odasına da 36-26’lık üstünlükle girdi. Chantel Black ve Megan Frazee’nin sayılarıyla yeniden maça ortak olmak isteyen Samsun Basketbol, temsilcimizin etkili silahı Jana Vesela’yı durdurmakta zorlanınca üçüncü çeyreği de 52-39 geride tamamladı.

Son çeyrekte bir ara farkı yeniden tek hanelere indiren Samsun temsilcisine karşı Jana Vesela, Naile İvegin ve Jolene Anderson üçlüsüyle kontrolü elden bırakmayan Homend Antakya Belediyesi, mücadeleden 68-56 galip ayrıldı.

Homend’in Yeni Hocası Hakan Acer

Homend Antakya Belediyespor’da Levent Deringöl’den boşalan Baş Antrenörlük görevine ise Hakan Acer getirildi. Son olarak Galatasaray takımında yardımcı antrenör olarak görev yapan Hakan Acer Homend Antakya Belediyespor’da göreve başladı. Acer Pazar günü oynanan Samsun maçında takımın başında yerini alarak ilk galibiyetini elde etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here