Homend Antakya, Kayseri KASKİ’ye Boyun Eğdi

0
57

homend antakya25Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde ilimizi temsil eden Homend Antakya Belediye, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Kayseri KASKİ karşısında çok etkili olamadı. Misafir ekip, oyunun başından beri sürdürdüğü üstülüğünü maç bitimine kadar elinden bırakmadı ve temsilcimiz Homend Antakya Belediye’yi 65-71’lik skorla mağlup etti.

Antakya Spor Salonunda oynanan müsabakayı Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Kadim Doğan, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bazı belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kulüp yöneticileri ve sporseverler büyük bir ilgiyle izledi.

Homend Antakya Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Kayseri KASKİ karşısında periyotlarda bir türlü rakibinin öne geçemedi. Temsilcimiz, sahada iyi mücadele etmesine karşın, kendisine galibiyeti getirecek skor üretemeyi başaramadı. Heyecanlı ve bir o kadar da çekişmeli geçen karşılaşma sonunda konuk ekip Kayseri KASKİ salondan 65-71 üstünlükle galip ayrıldı.

Heyecanlı geçen müsabakada periyotlar şu şekilde oldu; 1. periyot: 17-21, 2. periyot: 31-38, 3. periyot 49-57 ve 4. periyot: 65-71.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here