Homend Antakya Belediyespor Kötü Gidişi Noktaladı

0
59

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde son haftalarda şanssız mağlubiyetler alan Homend Antakya Belediyesi, ligin 19. haftasında Ceyhan Belediyesi’ni 78-64’lük skorla devirerek mağlubiyet serisini noktaladı ve kötü gidişe son verdi.

Temsilcimiz ilk çeyreğin son bölümünde yakaladığı 17-2’lik seriyle kontrolü eline alırken, mücadelenin kalan bölümünde de üstünlüğünü koruyarak önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşmayı 21 sayı, 7 ribaund ile tamamlayan Jana Vesela, galibiyette önemli bir rol oynadı.

Homend Antakya, karşılaşmaya Kristine Karklina’nın sayılarıyla başladı. Jana Vesela’nın art arda bulduğu basketlerle önemli bir ritim yakalayan temsilcimiz ilk çeyreği 25-12 önde tamamladı. İkinci periyotta da temposunu koruyan Homend, devre arasına 44-26’lık üstünlükle girdi. Carolyn Swords’un pota altından kaydettiği isabetlerle oyuna tutunmaya çalışan Ceyhan Belediyesi, son çeyreğe de 57-41 geride girerken, final periyodunda ise farkı bir ara 4 sayıya kadar indirdi (61-57). Kritik anlarda Ana Turcinovic ve Nancy Anderson ile kontrolü eline tutan Homend Antakya Belediyesi, mücadeleden 78-64 galip ayrıldı.

Homend Antakya Belediyesi Ceyhan karşısında elde ettiği bu galibiyetle ligde 27 puanla 8. sırada yer aldı. Homend Antakya Belediyespor 20. haftada 23 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de deplasmanda Samsun Basketbol ekibiyle karşı karşıya gelecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here