Heyecan İki Güne Yayılacak

0
62

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, haftayı Osmanlıspor deplasmanında geçirecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor, Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında puan mücadelesi yapacakken, Payasspor ise sahasında Cizrespor’u ağırlayacak.

Teknik Direktör İlhan Palut ile yollarını ayıran Hatayspor, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca altyapı antrenörleriyle sürdürdü. Osman Çalğın Tesislerinde, altyapı antrenörleri tarafından çalıştırılan futbolcular, rejenerasyonun ardından 5’e 2 ve dar alan çalışması yaptı. Öte yandan Bordo-Beyazlı kulüpte teknik direktör arayışları da sürüyor.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor, Cumartesi günü (bugün) Anagold 24 Erzincanspor deplasmanına sahaya puan için çıkacak. Turuncu-Beyazlı ekip Erzincan’dan puan veya puanlarla dönerek taraftarını sevindirmek istiyor.

Payasspor ise sahasında Cizrespor’u ağırlayacak. Yine Cumartesi günü rakibi ile karşılaşacak olan Mavi-Beyazlı ekip saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Osmanlıspor Futbol Kulübü-Hatayspor
6 Ekim 2019 Pazar Saat: 16.30
Osmanlı Stadı
Alper Çetin, Kemal Mavi, Cem Özbay

Anagold 24 Erzincanspor-Erzinspor A.Ş.
5 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 14.30
Mustakil Atletizm Pisti Sahası
Okan Kayataş, Tuncay Ercan, Rıdvan Çevik

Payasspor-Cizrespor
5 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 15.00
Payas İlçe Stadı
Burak Kaplan, Selim Şenöz, Mücahid Adem Çelebi
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here