Heyecan Fırtınası Sürüyor!

0
128

spor haberleri5Turuncu-Mavili Ekip Körfez İskenderunspor’un Bay Geçeceği Haftada İlimizin Diğer Temsilcileri Puan Avında Olacak…

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz bu hafta sonu da zorlu mücadelelerde puan için ter akıtacak. Körfez İskenderunspor’un bay geçeceği haftada; Sancaktepe Belediyespor-Payasspor, Erzin Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kızılcabölükspor-Kırıkhanspor ve Pazarspor-Hatayspor maçlarını heyecanla izleyeceğiz.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta temsilcimiz Hatayspor, Pazarspor’a konuk olacak. Maç için Bordo-Beyazlı kafile dün Rize’ye gitti. Dün sabah erkenden uçakla önce Ankara’ya oradan aktarmalı Trabzon’a geçen Hatayspor kafilesi otobüsle de Rize’ye ulaştı.

Hafta başından bu yana Teknik Direktör Bayram Toysal idaresinde sıkı bir çalışma yapan Bordo-Beyazlı futbolcular, Pazarspor’u yenerek çıkışı sürdürmek amacında olduklarını belirttiler. Pazarspor maçını final olarak gören Hatayspor cephesi, bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek küme düşme hattından uzaklaşma hedefinde.

Son dört haftadır yenilgi yüzü görmeyen ve topladığı puanlarla düşme hattının 6 puan üstüne çıkan Hatayspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Pazarspor maçında da galibiyet hedefine kilitlendi.

Spor Toto 3. Ligde ise Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor bu haftayı bay geçirecek. 3. ligdeki diğer temsilcilerimizden Payasspor, Sancaktepe Belediyespor deplasmanında, Kırıkhanspor ise Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacak. Erzin Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek. Haftanın programı şöyle olacak: è

Sancaktepe Belediyespor-Payasspor

20 Şubat 2016 Cumartesi Saat: 13.30

Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadı

Cihat Çelikdağ, Hakan Eygü, Ali Tuna

Erzin Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor

20 Şubat 2016 Cumartesi Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Özgür Sepin, Ercan Aydın, Koray Can Karadedeli

Kızılcabölükspor-Kırıkhanspor

20 Şubat 2016 Cumartesi Saat: 13.30

Kızılcabölük Semt Sahası

Serkan Ergün, Tuncay Çalıkoğlu, Sefa Özcan

Pazarspor-Hatayspor

21 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

Pazar İlçe Stadı

Hasan Ertuğan, Ahmet Karapınar, Necati Şenkeleş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here