“Her Zaman Esnafımızı, Sanayicimizin ve İşletmecilerimizin Yanındayız”

0
54

itso-esnaf ziyaret3İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel Sekreter vekili Figen Gül Dönmez, esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar. İskenderun’da faaliyet gösteren iş yerlerini zaman zaman ziyaret eden İTSO Yönetimi, işletmelerin sorunlarını dinleyerek, çözümler arıyor.

Primemall Alış veriş merkezinde Journey Alış veriş Mağazasını ziyaret eden eden İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter,  İşletme sahibi Gökbey Kurt ile görüştüler. Aile şirketi olarak babasının yanında olan Gökbey Kurt; “Babam Mustafa Kurt ile birlikte müşterilerimize kaliteli hizmet sunmanın gayreti içerisindeyiz. Amacımız ailemize yarışır bir şekilde iş hacmimizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Tabi işletmemizde kalite ve müşteri memnuniyeti ön planda tutuyoruz” dedi.

Ziyarette söz alan İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ise; “İşletmeyi yeni devraldığınızı öğrendik. Yalnız diğer mağazalarınızdaki cironuz ve başarılı iş hayatınızı İskenderun’da da sürdüreceğinize eminiz. İTSO olarak bizler her zaman esnafımızı, sanayicimizin ve işletmecilerimizin yanındayız. Bu bağlamda her hangi bir sorununuz olursa bizlere iletebilirsiniz. Sizlere yeni mağazanızda hayırlı işler diliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here