“Her Zaman Eğitime Destek Olmaya Devam Edeceğiz”

0
97

Başkan Seyfi Dingil Gübretaş Ortaokulundaki Açılışlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler Mahallesinde bulunan Gübretaş ortaokulunda hayırseverler tarafından yaptırılan spor salonu, yenilenen öğretmenler odası, mescit açılışı ve fidan dikimi etkinliğine katıldı.

Sık sık okullara ziyaretlerde bulunduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar okullarımıza birçok destek de bulunduk. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda ve çevrede eğitim almaları çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. En büyük yatırım insana olan yatırımdır. İnsan odaklı çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Okula öğretmenler odası, mescit ve diğer katkılar yapanlara plaket veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Eğitime hayırseverlerimizin desteği çok büyük önem arz ediyor. Sağ olsun hayırseverlerimiz okullarımıza birçok konuda destek oluyor. Bizlerde her zaman eğitime destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yenilenen öğretmenler odası, mescit açılışları gerçekleştirildi. Ardından okul bahçesine fidan dikimi yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here