“Her Daim Yanınızda Olmak Vefa Borcumuzdur”

0
161

Kaymakam Kılınçkaya, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya tarafından organize edilen ve Tosyalı Holding ev sahipliğinde iftar programında, şehit aileleri, gaziler ve aileleri bir araya geldi.

Karayılan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına; Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya’nın yanı sıra, Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Hacı Pervin Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, harp malulü ve muharip gazilerimiz ile aileleri, Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri personeli ile Çocuk Evleri’nde barınan çocuklar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi. İftar sonrasında bir konuşma yapan Kaymakam Hakan Kılınçkaya, iftar sofrasında aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri ve yakınları ile birlikte olmaktan büyük bir onur duyduğunu kaydetti.

Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurgulayan Kılınçkaya; “Şehit ve gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturduğu aşikârdır. Onların bize emaneti olan siz değerli ailelerimizin acısını, üzüntüsünü ve sorunlarını paylaşmak ve her daim yanınızda olmak bizim için görevin ötesinde büyük bir onurdur, vefa borcudur. Bu mübarek Ramazan ayında özellikle vurgulamak istiyorum ki; bizler gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmamız derinleşecek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız daha da pekişecektir” şeklinde konuştu.

Oldukça samimi ve hoşsohbet ortamında gerçekleşen iftar programında, Kaymakam Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya, masaları tek tek gezerek, şehit aileleri ve gazilerimiz ile yakından ilgilenip, onların sorun ve ihtiyaçları olup olmadığı hakkında bilgi aldı.

Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden şehit aileleri ve gaziler ise, Kaymakam Kılınçkaya ve Eşi Şenay Kılınçkaya’ya minnettarlıklarını dile getirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here