“Hepimizin Ortak Sevdası; İskenderun”

0
295

CHP’li Meclis Üyelerinden Nezaket Ziyaretleri

İskenderun Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grubu, 31 Mart Yerel Seçimler sonrası göreve başlayan belediye başkan yardımcıları ve müdürleri ziyaret ettiler.

CHP’li Meclis üyeleri bu kapsamda; Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Dokuzoğlu, Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, İmar ve Şehircilik Müdürü Bülent Atik, Park ve Bahçeler Müdürü Bülent Temel ve Zabıta Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan İskenderun Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Ali Mutlu; “CHP Meclis Grubu olarak Akdeniz’in incisi hepimizin sevdası İskenderun’a yapılacak hizmetler ile ilgili tespit ve önerilerimizi sunarak görüş alış verişinde bulunduk.

İskenderun’a hizmet noktasında, elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi, kente fayda sağlayacak her tür proje ve çalışmaya destek vereceğimizi ifade ettik.

Hepimizin ortak amacı İskenderun’a hizmet etmek, kentimizi layık olduğu yere taşımak. Bu uğurda, hiçbir özveriden kaçınmayacağımızı belirttik.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak İskenderun halkımıza en iyi hizmeti sunabilmenin temennisinde olduğumuzu dile getirdik” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here