Hedef: Bölge Birinciliği!

0
322

Dörtyol ekibi Halil İbrahim Evren Lisesini eleyen İskenderun Lisesi bugün saat 11.30’da birincilik için ise İskenderun Demir Çelik Lisesi karşı karşıya gelecek.

İskenderun Bölge birinciliği için, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadı yan sahasında Dörtyol ekibi Halil İbrahim Evren Lisesi ile karşı karşıya gelen İskenderun Lisesi, karşılaşmanın ikinci yarısında Gökhan Köker ve Emre Avlar’ın golleri ile rakibini 2-0 yendi ve şampiyona dışına itti. Hatay il yarı finallerine gitmeyi garantileyen İskenderun Lisesi bugün saat 11.30’da birincilik için ise İskenderun Demir Çelik Lisesi karşı karşıya gelecek.

Hatay yarı finallerine katılmak için karşı karşıya gelen İskenderun ilçe birincisi İskenderun Lisesi ile Dörtyol ilçe ikincisi Halil İbrahim Evren Lisesi futbol takımları karşılaşmaya kontrollü bir şekilde maça başladılar. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan İskenderun Lisesi avantaj arayan takım oldu. Ceza alanı içerinde oluşan karambolda topu önünde bulan Gökhan Köker, dakikalar 45’i gösterirken meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 5 dakika sonra İskenderun Lisesi futbolcusu Emre Avlar, orta sahadan sürdüğü top ile neredeyse sıfır noktaya kadar indi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Avlar, topu kalecinin yanında filelere gönderdi: 2-0. Maçta bu skor ile tamamlandı.

Hatay yarı finallerine gitmeyi garantileyen İskenderun Lisesi, günün bir diğer maçında Dörtyol ekibi Öğretmen Anadolu Lisesi 4-0 yenerek yarı finallere gitmeye garantileyen İskenderun Demir Çelikpor ile Bölge birinciliği için bugün yan sahada saat 11.30’da karşı karşıya gelecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here