HDP’nin Flamalarını Söktüler

0
71

31 Mart yerel seçimlerine İskenderun Belediye Meclisi adaylarıyla katılan HDP’nin İskenderun binası önündeki flamalarının söküldüğü belirtildi.

Flamaların önceki gece söküldüğünü belirten HDP İskenderun İlçe Eş Başkanı Ahmet Çahan, kaymakamlık ve savcılığa şikayette bulunduklarını açıkladı.

Partisinin ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Çahan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında tüm siyasi partiler gibi kendilerinin de seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Daha önceki seçimlerde yaşadıkları ve partilerini hedef alan yaklaşımların bu seçimde de devam ettiğini ifade eden Çahan; “Seçim çalışmaları kapsamında parti binamızın önüne astığımız parti flamalarımızın, sabah partiye geldiğimizde kesilmiş ve ortadan kaldırılmış olduğunu gördük. Bu saldırı, daha önce yaşadıklarımızın tekrarıdır.

Yaşadığımız her seçimde istisnasız olarak İskenderun´da partimize yönelik saldırılar olmuştur. Herhangi bir siyasi partiye yapılan bir saldırı aslında demokrasinin kendisine yapılmıştır. Olay basite alınarak üzerinde durulmaması halinde daha büyük saldırılara zemin hazırlayacağını düşünüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here