HBB’den Zafer Bayramı’nda Unutulmaz Konser

0
145

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Bayramının 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen Ahmet Selçuk İlkan konseri Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi.

Konsere, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı  Mehmet Güzelmansur, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gönüllerin şairi, aşk şarkılarının unutulmaz bestecisi Ahmet Selçuk İlkan, saz ekibi eşliğinde seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve şiirlerle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. İlkan’ın seyirciler arasında söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Hataylılar geçmişten geleceğe nostalji tadında bir gece geçirdi.

Konser sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş; “Atalarımız bizlere bugünleri yaşatmak için yıllar önce kanla, gözyaşıyla mücadele etmiş ve Türk milletinin ulu önderi Gazi M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde bizler bugünlerimizi yaşıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bu güzel günde bizleri onurlandıran Ahmet Selçuk İlkan’a çok teşekkür ediyoruz. Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Savaş Ahmet Selçuk İlkan’a çiçek takdim etti. Etkinliğin sonunda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Savaş, hemşerilerini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here