HBB’den Spor Antrenörü Eşliğinde Sabah Etkinliği

0
110

Hatay  Büyükşehir Belediyesi “Her Yaşata Her Alanda Yaşam Boyu Spor” sloganıyla Antakya Atatürk Parkı’nda sporseverlere uzman antrenör eşliğinde 10 Temmuz 2017 Pazartesi sabahından itibaren spor yaptırmaya hazırlanıyor.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur’ sözlerinden yola çıkarak, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde aerobik ve step eğitmenliği yapan Selda Keser yönetiminde hafta içi her gün saat 06.30 ile 07.30 saatleri arasında Atatürk parkına gelen spor severlere, Hatay Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu önünde spor yaptırarak onların form tutmalarına katkı sunacak.

Sabah sporunun önemine vurgu yapan antrenör Keser; “Çağımızda spor fiziksel faydalarının yanı sıra insanların ruhsal sağlığını da olumlu yönde etkilemektedir. Güne sağlam bir psikoloji ile başlanmasına sebep olur. Kan dolaşımını hızlandırır. Yağ yakımı başlatır. Mutluluk hormonu salgılar.  Tüm bu sebeplerden dolayı sabah sporunun insan vücuduna çok önemli artıları vardır” ifadelerine yer verdi.

HBB yetkilileri, gencinden yaşlısına tüm sporseverlerin katılım gösterebileceği spor etkinliğinin 10 Temmuz Pazartesi sabahı Antakya Atatürk Parkı’nda başlayacağını bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here