HBB’den Gençlere Tercih Desteği

0
57

Hatay Büyükşehir Belediyesi, üniversite tercihi yapacak gençlere yardımcı olmak, doğru ve bilinçli tercih yapabilmeleri amacıyla uzman danışman kadrosuyla ücretsiz hizmet veriyor. Adaylar için üniversite seçimini meşakkatli bir halden çıkarıp pratik hale getiren Hatay Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda öğrencilerin kısa sürede stressiz ve rahat bir tercih yapmalarına katkı sağlıyor.

Üniversite sınavının ardından tercih dönemlerinde gençleri yalnız bırakmayan HBB’nin uzman kadrosu, üniversite seçimleri ve ideallerine ulaşmaları doğrultusunda gençlerin bilinçli ve doğru tercih yapmalarını amaçladıklarını belirtti.

Tercih Bürosuna sınav sonucunu ileten tüm gençlere hangi üniversiteye ya da hangi bölüme girebileceklerine ilişkin ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, 14 Ağustos’a kadar tercih yapacak öğrencilere danışmanlık hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

HBB’nin uzman danışmanlarından bilgi alarak tercih yapmaya gelen gençler, bu zorlu süreçte stressiz ve rahat bir şekilde tercihlerini yapmaları amacıyla hizmet verilmesini sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here